Дорожній Контроль Захід
http:///articles/lviv/117
повернутись 

Міліціонер задумався - тому порушив ПДР (відео)
2015-07-17

     17.07.2015 о 13год. 35хв., журналістами "ДК ЗАХІД" було зафіксовано факт наглого порушення правил дорожнього руху, а саме не виконання дії знаку 5.7.2 (Виїзд на дорогу з одностороннім рухом) працівником міліції чергової частини Сокальського РВ.


        Водій службового автомобіля д.н.з 14-0567  виїхав на головну дорогу та проїхав проти зустрічного руху близько 250 метрів, після чого  був зупинений працівниками державтоінспекції для складання адміністративного протоколу за статтею 122 ч.1 КУпАП.
https://www.youtube.com/watch?v=_OJUY9WXCmg&feature=youtu.be
     Працівник міліції, водій Воробйов Олександр з порушенням не погодився, відмовився підписувати протокол та постанову, а за порушення, яке він вчинив пояснив, що задумався.
     Коли журналісти "ДК ЗАХІД" запитали, чому він навіть не включив проблисковий маячок, то  відповідь була проста: «перегорів запобіжник і не має часу його замінити».
     Адмін-протокол працівник міліції скоріш за все буде оскаржувати, ми просимо керівництво ГУМВС у Львівській області вплинути на дану подію і притягнути до адміністративної та дисциплінарної відповідальності Воробйова Олександра.
 

повернутись