Дорожній Контроль Захід
http:///articles/lviv/11
повернутись 

Рейд ДК Захід 21 лютого 2015р.
2015-03-01


21 лютого 2015р, близько 21.00, під час планового рейду ДК Захід на  посту СП №2(пост ДПС в с. Зимна вода) було помічено авто, яке працівники ДАІ зупинили з порушенням ПДР. Для з'ясування причин таких дій наші журналісти зайшли до приміщення поста. Коли ж ми запитали водія, чи йому назвали причину зупинки, то він відповів, що його зупинили за, начебто, перевищення швидкості. І це все відбувалось в темну пору доби!
Документи водія в цей час лежали на столі працівників міліції. І в той же час один працівник, почав стверджувати, що водія не зупиняли, а він зупинився сам. Інший почав говорити про операції, але на запитання чому зупинили водія з порушенням ПДР вони не змогли відповісти, а почали шукати оправданя.
"Коли працівники міліції почали стверджувати, що авто водія зупинено на острівці безпеки, я  попросив в них юридичної допомоги. А саме роз'яснити мені, що таке острівець безпеки. Але працівники міліції не пояснивши мені цього, з використанням нецензурної лексики мене, та моїх колег виштовхали з приміщення поста, а також спробували забрати камеру, на яку я фіксував їхні дії. Врятувало лише те, що камера була зафіксована шнурком до руки..." - розповів журналіст ДК Захід, Тарас Стогул.
По даному факту було написано заяви, копії яких нижче. 

 


https://www.youtube.com/watch?v=AvXYY26D6JM

повернутись