Молодики на Сихові побили 49-річного чоловіка (ВІДЕО)

Львів | 25 травня 2015, 18:26 Переглядів: 7073

Учора, 24 травня, близько 21-20 у м. Львів, по вул. Червоної Калини, 121 (р-н Санта Барбара) двоє молодиків побили 49-річного чоловіка - учасника афганської війни. Потерпілий повідомив, що вони просили у нього гроші, нащо він відмовив, одразу після чого розпочалася бійка, в ході якої у чоловіка пропали 20 гривень та паспорт.
 
 
До активістів "Дорожній Контроль Захід" надійшло повідомлення про бійку, після чого активісти одразу виїхали на місце події. По приїзду ми побачили, що бійка уже закінчилася та потерпілий чоловік стоїть за кілька метрів від місця події із небайдужим хлопцем, який надавав першу медичну допомогу та яким було викликано наряд міліції Сихівського РВ та швидку допомогу.

Небайдужий хлопець, виявився курсантом 2-го курсу міліцейського вузу, факультету для підрозділів слідства Предчишин П.А. Після надання допомоги чоловіку підійшов до молодиків, які здійснили бійку та повідомив, що вони затримані та попросив дочекатись наряд міліції, щоб розібратись у ситуації, після чого одразу прибув наряд міліції, який доставив молодиків до Сихівського РВ.

Наряд швидкої допомоги доставив чоловіка до 8-сьмої міської лікарні, де потерпілого оглянули, зробили рентген та видали довідку.
 
 
У курсанта та свідків відібрані пояснення по даному інциденту. Також очевидці події надали наступне відео.

                                                                                                             Відео надано очевидцями події.

У райвідділі міліції також були батьки молодиків, які почали розказувати, що їхні діти дуже хороші та не могли вчинити бійки, але після того, як міліціонери продемонстрували їм дане відео - вони усе зрозуміли, що і як було насправді, але подумавши, почали говорити, що це не вони.

Дякувати Богу, що є хороші та ідейні міліціонери, які без зайвих слів допомогли потерпілому чоловіку.
 



Будь-яке використання матеріалів сайту "ДК ЗАХІД" дозволяється за умови активного посилання на і вказівки назви сайту.

Читайте також:

У Львові водії заблокували одну з найбільш навантажених вулиць через дороге пальне
Кримінальне провадження проти жуналістів ДК
Керівництво Червоноградського МВ МВС не знає Законів?
П`яний водій скоїв ДТП
Переслідування працівників ДАІ автомобіля, у якому виявили труп 21-річного хлопця (ВІДЕО)