Результат експертизи ДАІшника: перебував у стані алкогольного сп'яніння

Львів | 19 травня 2015, 16:09 Переглядів: 3510

ПРОДОВЖЕННЯ - https://dk-zaxid.com/articles/lviv/87
 
Як раніше повідомлялось "ДК ЗАХІД", у ніч на суботу, 16 травня у Львові було зупинено працівника ДАІ у нетверезому стані.

 
Сьогодні, 19 травня, стали відомі результати медичної експертизи, яка засвідчила - перебував у стані алкогольного сп'яніння. Сьогоднішнім числом на працівника ДАІ Мельничука Сергій Миколайовича було складено адміністративний протокол за ст. 130 КУпАП, яка передбачає штраф у розмірі 3400 – 5950грн або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від 1 до 2 років, або адміністративний арешт на строк oт 7 дo 10 діб.

 
Речник ДАІ Львівщини Галина Лемішко повідомила, що за цим фактом проводиться службове розслідування з урахуванням екіпажу ДАІ марки "Toyota Prius" д\н 1076, який супроводжував даного працівника ДАІ від управління ДАІ Львівської області,
 
Журналісти "ДК ЗАХІД" та активісти ГО "Дорожній Контроль Захід" обов'язково прослідкують за належним проведенням даної перевірки та за притягненням до відповідальності усіх винних осіб та безпосередніх керівників даного працівника ДАІ.



Будь-яке використання матеріалів сайту "ДК ЗАХІД" дозволяється за умови активного посилання на і вказівки назви сайту.

Читайте також:

У Львові водії заблокували одну з найбільш навантажених вулиць через дороге пальне
Кримінальне провадження проти жуналістів ДК
Керівництво Червоноградського МВ МВС не знає Законів?
П`яний водій скоїв ДТП
Переслідування працівників ДАІ автомобіля, у якому виявили труп 21-річного хлопця (ВІДЕО)