Анонс: затримання п'яного ДАІшника по-львівськи (ФОТО, ВІДЕО)

Львів | 16 травня 2015, 09:30 Переглядів: 7465

(!!!) ПРОДОВЖЕННЯ - https://dk-zaxid.com/articles/lviv/64
 
Колектив "ДК ЗАХІД" просить максимально можливий репост даної статті (кнопка для репосту у соц. мережі знаходиться зверху або знизу тексту статті).
 
Уночі, 16 травня 2015 року журналістами "ДК ЗАХІД" разом з активістами ГО "Дорожній Контроль Захід" виявлено та зупинено у стані алкогольного сп'яніння працівника ДАІ у Львівській області, а саме інспектора зі взводу супроводу.

 
Близько 02:05 зі стоянки управління ДАІ у Львівської області (!!!), що знаходиться по вул. Перфецького 19, виїхав автомобіль марки "Mercedes-Benz E-class (W210)" з д\н ВХ 2416 ВС у супроводі з патрульним автомобілем ДАІ марки "Toyota Prius" з д\н 1076, обидва почали рухатись по вул. Перфецького (у напрямку авторинку). Ми поїхали у слід за ними, майже одразу ми помітили, що характер руху автомобіля "Мерседес" викликає підозру у здатності водія керувати транспортним засобом, а саме було помітно, що водій автомобіля знаходиться у алкогольному або наркотичному сп'янні.
 
 
Нами було вирішено попросити інспекторів ДАІ, які супроводжували даний "Мерседес", зупинити ТЗ, як мінімум за те, що задні номерні знаки цього авто є нечитаємі.
А далі переслідування та затримання працівника ДАІ.

 
До речі, даний працівник ДАІ із хмельницькою пропискою.
 
Цікаво? Далі буде.
 
 
Будь-яке використання матеріалів сайту "ДК ЗАХІД" дозволяється за умови активного посилання на dk-zaxid.com і вказівки назви сайту.



Будь-яке використання матеріалів сайту "ДК ЗАХІД" дозволяється за умови активного посилання на і вказівки назви сайту.

Читайте також:

У Львові водії заблокували одну з найбільш навантажених вулиць через дороге пальне
Кримінальне провадження проти жуналістів ДК
Керівництво Червоноградського МВ МВС не знає Законів?
П`яний водій скоїв ДТП
Переслідування працівників ДАІ автомобіля, у якому виявили труп 21-річного хлопця (ВІДЕО)