Активісти намагались самостійно припинити транспортування сірого вугілля (ФОТО, ВІДЕО)

Львів | 2 травня 2015, 17:22 Переглядів: 4158

Активісти «Автомайдану Червоноград» та «Дорожнього Контролю Захід» 27 квітня  зафіксували транспортування вугілля зі сторони ПАТ «Львівська вугільна компанія» вантажними автомобілями зі значним перенавантаженням в сторону м. Соснівка.
 
За 3 години  було зафіксовано щонайменше 4 машини вантажних бортових автомобіля. Усі вантажівки були завантажені вугіллям по самий верх. Вугілля випадало з бортів на узбіччя, та на щойно відремонтовану дорогу в с. Сілець поблизу Червонограда.
 
 
Усі водії вантажних автомобілів по різному говорили -  куди і звідки возять вугілля. Стверджували, що питання транспортування погоджене з місцевою владою.
 
Натомість заступник міського голови м. Червоноград С. Дмуховський та директор КП «Комунальник», які прибули на місце події, завірили, що питання з ними не вирішувалось, і вони вже вживали заходів до унеможливлення таких порушень.
 
Вантажівки були значно перенавантажені, і таким чином могли пошкодити щойно відремонтовану дорогу, тому у зв’язку з неспроможністю зупинити такі порушення місцевою владою та ДАІ – активісти самотужки вирішили проблему вириттям ями  на шляху вантажних автомобілів.
 

До слова, чи дійсно возять у Соснівку, де на вокзалі зафіксовано гори вугілля, чи дійсно з ПАТ «Львівська вугільна компанія» - працівники якої не отримують заробітної плати, і наскільки легально транспортували вугілля, це вже інша історія.






Будь-яке використання матеріалів сайту "ДК ЗАХІД" дозволяється за умови активного посилання на і вказівки назви сайту.

Читайте також:

У Львові водії заблокували одну з найбільш навантажених вулиць через дороге пальне
Кримінальне провадження проти жуналістів ДК
Керівництво Червоноградського МВ МВС не знає Законів?
П`яний водій скоїв ДТП
Переслідування працівників ДАІ автомобіля, у якому виявили труп 21-річного хлопця (ВІДЕО)