Поблизу Львова відбудеться фестиваль тюнінгованих автомобілів

Львів | 20 серпня 2018, 17:47 Переглядів: 5535

25 серпня у селі Басівка Пустомитівського району поблизу Львова вчетверте відбудеться фестиваль тюнінгованих автомобілів на низькому кліренсі LeoCult-2018. Традиційно основним напрямком фестивалю є унікальна автокультура Stance, особливістю якої є екстремально низький кліренс автомобіля і своєрідне положення коліс.

«Нашим напрямком є максимально занижені автомобілі, які майже «лежать» на асфальті. Такий зовнішній вигляд та форми дуже привертають увагу і не помітити їх просто не можливо», – пояснив співорганізатор фестивалю Андрій Гаєвський.
 
Автомобілі-учасники фестивалю LeoCult
На цьогорічному фестивалі очікується більше сотні тюнінгованих автомобілів.

«Цьогоріч нашою метою було суттєво збільшити кількість гостей, тому наша команда перенесла фестиваль на іншу локацію. Нова база розташована усього за 12 кілометрів від Львова із закритою територією, озером. Тут будуть організовані зони відпочинку та розваг, літні кухні. Тож відпочити зможуть як учасники, так і глядачі», – розповів співорганізатор Олександр Бондарчук.
 

Фестиваль відбудеться на базі відпочинку «Гранд Резорт» у селі Басівка поблизу Львова. Відкриття LeoCult-2018 відбудеться о 12:00 годині.
 



Будь-яке використання матеріалів сайту "ДК ЗАХІД" дозволяється за умови активного посилання на і вказівки назви сайту.

Читайте також:

У Львові водії заблокували одну з найбільш навантажених вулиць через дороге пальне
Кримінальне провадження проти жуналістів ДК
Керівництво Червоноградського МВ МВС не знає Законів?
П`яний водій скоїв ДТП
Переслідування працівників ДАІ автомобіля, у якому виявили труп 21-річного хлопця (ВІДЕО)