«БЄСПРЄДЄЛ» ПО-ЧЕРВОНОГРАДСЬКИ

Львів | 3 січня 2018, 14:50 Переглядів: 1044

Продовження теми комунального підприємства «Комунальник», якому працівники Червоноградського відділу поліції, суддею Крілем М.Д на чолі із заявником Ткачиком В.П перешкоджають проводити діяльність на користь нашого міста.
 
На підставі заяв обласного депутата Володимира Ткачика Червоноградським відділом поліції порушено ряд кримінальних проваджень, які я згадував раніше у своїх дописах, але сьогодні мова піде про перевищення службових повноважень слідчим Червоноградського відділу поліцію та усім відомим Червоноградським суддею Миколою Крілем.
 
5 грудня старший слідчий Червоноградського ВП ГУ НП у Львівській області Жмура Т.А. звернувся до слідчого судді Кріля М.Д. із клопотанням про надання дозволу на продовження терміну позапланової виїзної документальної ревізії окремих питань фінансово-господарської діяльності КП «Комунальник». Ніхто і не сумнівався, що суддя Кріль не відмовить у задоволенні прохання слідчого.
 
Ухвала у єдиному державному реєстрі судових рішень - https://reyestr.court.gov.ua/Review/71041725
 
 
14 грудня суд апеляційної інстанції прийшов до висновку, що положення КПК України не передбачають повноважень слідчого судді призначати перевірку, не регламентують порядок розгляду таких клопотань слідчого, обсяг доказування при розгляді такого клопотання, критерії, за якими слідчий суддя повинен визначати достатність підстав для надання дозволу на проведення такої перевірки.
 
 
Таким чином суд апеляційної інстанції прийшов до переконання, що оскаржувана ухвала слідчого судді є незаконною та необґрунтованою, постановленою з істотним порушенням вимог кримінального процесуального закону та підлягає скасуванню, і як наслідок, не може бути задоволено клопотання старшого слідчого Червоноградського ВП ГУ НП у Львівській області про надання дозволу на продовження терміну позапланової виїзної документальної ревізії окремих питань фінансово-господарської діяльності КП «Комунальник».
 
Незаконні дії та рішення слідчого Червоноградського ВП Жмури Т.А. та судді Кріля М.Д в чергове свідчать про те, що вони займаються створенням перешкод у роботі органу місцевого самоврядування та комунальним підприємствам Червонограда.
 



Будь-яке використання матеріалів сайту "ДК ЗАХІД" дозволяється за умови активного посилання на і вказівки назви сайту.

Читайте також:

У Львові водії заблокували одну з найбільш навантажених вулиць через дороге пальне
Кримінальне провадження проти жуналістів ДК
Керівництво Червоноградського МВ МВС не знає Законів?
П`яний водій скоїв ДТП
Переслідування працівників ДАІ автомобіля, у якому виявили труп 21-річного хлопця (ВІДЕО)