Автобус без коліс у Червонограді (ВІДЕО)

Львів | 26 червня 2016, 13:52 Переглядів: 3882

 
Сьогодні, 26.06.2016р., близько 10:00 год. до редакції газети «ДК ЗАХІД» надійшло повідомлення, про те, що на дорозі Червоноград-Перетоки неподалік с. Бендюга трапилась дорожньо-транспортна пригода. А саме, у рейсового автобуса марки «SHAOLIN», який рухався за маршрутом Червоноград-Зубків, відлетіла права задня колісна спарка. На той момент у автобусі перебувало 10 пасажирів, на щастя, ніхто з них не постраждав. На місті ДТП прибули журналісти газети «ДК-Захід», які одразу ж розпочали проводити фото- та відеозйомку. 
 
[reklama]
 

 

Після чого до них підійшов водій та почав забороняти проводити фіксацію, а також був телефонний дзвінок від невідомої людини, котра також розпитувала журналістів, для чого вони фіксують цю ДТП. Мабуть, це все робилося для того, щоб приховати дану подію та уникнути покарання за неналежний технічний стан транспортного засобу.
 
Журналістами було викликано працівників поліції, котрі досить швидко приїхали на місце події та зафіксували факт ДТП. Хочемо наголосити, що це вже не перший випадок, коли у маршрутному таксі відвалюються колеса.
 
Чекаємо швидкого реагування та об’єктивного розслідування дорожньо-транспортної пригоди. 



Будь-яке використання матеріалів сайту "ДК ЗАХІД" дозволяється за умови активного посилання на і вказівки назви сайту.

Читайте також:

У Львові водії заблокували одну з найбільш навантажених вулиць через дороге пальне
Кримінальне провадження проти жуналістів ДК
Керівництво Червоноградського МВ МВС не знає Законів?
П`яний водій скоїв ДТП
Переслідування працівників ДАІ автомобіля, у якому виявили труп 21-річного хлопця (ВІДЕО)