Битва за місце на Червоноградській Автостанції

Львів | 15 червня 2016, 11:45 Переглядів: 2762

 
Мешканці м.Червонограда та навколишніх сіл Сокальського району мають надію, що пасажирські перевезення нарешті врегулюють, адже протягом останніх років через суперечки перевізника та власника автовокзалу автобуси відправлялись із зупинки біля магазину «Омега». Така ситуація створювала незручності пасажирам, та, навіть загрожувала їх здоров'ю, тому що автобус не мав змоги заздалегідь заїхати на платформу. 
 
[reklama]

Після прибуття автобуса вони «штурмом» намагалися зайти в автобус, також пасажири не мали змоги придбати квитка. Що вже говорити, що така ситуація є порушенням Закону «Про автомобільний транспорт», адже якщо в місті є автостанція, автобуси зобов’язані відправлятися з неї.

Як стало відомо, договори з попереднім перевізником розірвано через подання неправдивої інформації.
Тепер до перевізника та конкурсного комітету, який не перевірив подану інформацію, будуть запитання у правоохоронних органів.


Тимчасовий перевізник уклав договір з автовокзалом, усі автобуси будуть відправлятись з автостанції, тому маємо надію на якісні перевезення.

Окрім того, незабаром планується проведення конкурсу на маршрути, по яких розірвали договори на перевезення, тому, маємо надію, що врешті ситуація з перевезеннями стабілізується та на конкурс матимуть змогу подати документи добросовісні та законослухняні перевізники, серед яких і виберуть переможця.



Будь-яке використання матеріалів сайту "ДК ЗАХІД" дозволяється за умови активного посилання на і вказівки назви сайту.

Читайте також:

У Львові водії заблокували одну з найбільш навантажених вулиць через дороге пальне
Кримінальне провадження проти жуналістів ДК
Керівництво Червоноградського МВ МВС не знає Законів?
П`яний водій скоїв ДТП
Переслідування працівників ДАІ автомобіля, у якому виявили труп 21-річного хлопця (ВІДЕО)