Поліція обшукує "BMW" (ВІДЕО)

Львів | 5 квітня 2016, 18:51 Переглядів: 4435

У неділю, 3 квітня, працівники патрульної поліції міста Львова, зупинили водія BMW 5ої серії. Причина зупинки даного ТЗ - "Це авто неправильно розмитнене і знаходиться в орієнтуванні". Після чого попросили відкрити капот та надати реєстраційні документи.
 
[reklama]
 
 
Патрульних цікавив VIN код автомобіля, який вони намагались знайти більше 15 хвилин. Для пошуків даного номеру навіть викликали інший екіпаж на підмогу. Терпець водія увірвався і він зателефонував до експертів із НДКЦ, які і змогли пояснити працівникам поліції, де знаходиться даний код.


Звірка номерів підтвердила, що дане авто "чисте" та належно оформлене.

Працівники поліції нехтуючи Конституцією України самотужки проникали до транспортного засобу (приватної власності) без санкції суду, що є незаконно. Поліцейські відкривали у авто дверцята та пробували щось знайти у салоні, очевидно шукали там VIN код.

Дані дії нагадують відому та очевидно зовсім незабуту схему старих ДАІвців, які дуже часто просили відкрити капот автомобіля для звірки номерів агрегатів. Постає питання, навіщо було звіряти якісь номери, якщо працівники не являються експертами чи митниками, оскільки навіть не мають поняття, де шукати VIN номер авто?



Будь-яке використання матеріалів сайту "ДК ЗАХІД" дозволяється за умови активного посилання на і вказівки назви сайту.

Читайте також:

У Львові водії заблокували одну з найбільш навантажених вулиць через дороге пальне
Кримінальне провадження проти жуналістів ДК
Керівництво Червоноградського МВ МВС не знає Законів?
П`яний водій скоїв ДТП
Переслідування працівників ДАІ автомобіля, у якому виявили труп 21-річного хлопця (ВІДЕО)