Затримання Я. Поради та хитрі методи нової поліції (ВІДЕО)

Львів | 28 березня 2016, 11:34 Переглядів: 11013

Нещодавно нами було опубліковано відео-анонс, щодо "п'яного" активіста "ДК ЗАХІД" за кермом - https://dk-zaxid.com/articles/lviv/155
 
Сьогодні, 28 березня, публікуємо першу частину відео, на якому висвітлено початок спілкування активіста "ДК ЗАХІД" Ярослава Поради з поліцейськими.
 
[reklama]
 
Як бачимо з даного відео, працівники поліції використовують старі методи колишніх "ДАІшників". Отже, автомобіль працівники поліції не зупиняли, а підійшли до припаркованого ТЗ, причиною звернення було нечитабельність заднього номерного знаку.

 
Приблизно на 5-тій хвилині спілкування працівник поліції викликає підмогу 201 екіпажу, що свідчить про підозру або намір оформлення матеріалів про стан сп'яніння ще на початку спілкування. Далі замість того, щоб відсторонити водія від керування ТЗ, вони максимально затягували час після чого попросили Ярослава сісти за кермо та переставити ТЗ у інше місце. Для чого? А для того, щоб зафіксувати це на відео-реєстратор.
 
У зв'язку з тим, що працівники поліції до суду подали не усі відео-записи, а саме відсутні відео записи освідчення Ярослава у наркодиспансері та відео-запис під час оформлення адміністративного протоколу за ст. 130 КУпАП.
 
Нами було скеровано інформаційні запити на ім'я начальника поліції м. Львова Пузиревського А.М., в якому ми просимо надати усі відео записи з відео-реєстраторів поліцейських.
 
 
Нащо нам було надано відповідь, у якій відмовлено в наданні даних відео-записів.
 
 
А відео, яке фіксується на відео-реєстратори працівників поліції, які надано їм для несення службових обов'язків вони використовують лише для само-піару (реклами) у суспільстві...
 
Також ми скерували запит на інформацію, у якому ми просили вказати приблизний час закінчення оформлення адміністративного протоколу стосовно Ярослава.
 
 
Нам теж було відмовлено, з цього ми можемо зробимо висновок, що поліція працює не прозоро та не відкрито, як це нам говорили великі реформатори Аваков та Геращенко.
 
 
Ми вважаємо, що нам надали так звані "відписки", тому що поліція боїться усіх незручних епізодів стосовно своєї роботи. Як бачимо, система кругової поруки не перестає працювати у органах правопорядку.
Відео-анонс даної події - https://dk-zaxid.com/articles/lviv/155
Фінальна частина - https://dk-zaxid.com/articles/lviv/157



Будь-яке використання матеріалів сайту "ДК ЗАХІД" дозволяється за умови активного посилання на і вказівки назви сайту.

Читайте також:

У Львові водії заблокували одну з найбільш навантажених вулиць через дороге пальне
Кримінальне провадження проти жуналістів ДК
Керівництво Червоноградського МВ МВС не знає Законів?
П`яний водій скоїв ДТП
Переслідування працівників ДАІ автомобіля, у якому виявили труп 21-річного хлопця (ВІДЕО)