За 4 літри пального поліцейські позбудуться роботи (ВІДЕО)

Львів | 11 грудня 2015, 00:45 Переглядів: 7724

Сьогодні, 10 грудня, журналісти юридично-правової газети «ДК ЗАХІД» і активісти «Громадського руху «Народний контроль» у м. Жовква зафіксували крадіжку пального скоєну працівниками поліції.

 
О 16:30 на АЗС WOG, що у с. Сопошин Жовківського району Львівської області, активісти помітили поліцейський автомобіль Renault Kangoo (днз 14-1172 ).
 
Активісти зауважили, що оператор АЗС, замість того, щоб вставити «пістолет» у бак даного патрульного авто, наповнював 2 пластикові пляшки ємкістю по 2 літри, що заборонено правилами АЗС.  
 
По наповненню пляшок оператор передав їх поліцейському, який сидів за кермом службового авто. Лише після цього, він почав заливати паливо у бак.
 
 
Зрозумівши, що відбувається крадіжка палива по певній схемі, за рахунок паливних талонів, активісти зафіксували дану ситуацію на фотокамеру.
 
З підтверджуючими фото було вирішено написати відповідну заяву про злочин у місцевому відділі поліції, у м. Жовква.
 
У райвідділі, за участю начальника відділу поліції Жовкви Гостіщева Олександра Євгеновича, керівництва головного управління поліції Львівської області, за поясненнями самих поліцейських попередньо було встановлено, що крадіжка дійсно мала місце.
 
За вказівкою Гостіщева О.Є., слідчо- оперативна група безпосередньо на АЗС, з`ясувала, що пальне у пляшки дані правоохоронці відливали вже не вперше.
 
Наживатись таким способом, поліцейським не завадило навіть те, що завдяки їхньому керівнику Жовківський відділ поліції є забезпечений повністю усім (паливо, канцелярія, нові автомобілі).
 
 
 
Не цінуючи цього, більше того -  не цінуючи  навіть підвищення заробітної плати, якої добивався керівник Гостіщев О.Є., поліцейські вирішили працювати по старому. Як наслідок мають бути звільнені з органів за порушення присяги.



Будь-яке використання матеріалів сайту "ДК ЗАХІД" дозволяється за умови активного посилання на і вказівки назви сайту.

Читайте також:

У Львові водії заблокували одну з найбільш навантажених вулиць через дороге пальне
Кримінальне провадження проти жуналістів ДК
Керівництво Червоноградського МВ МВС не знає Законів?
П`яний водій скоїв ДТП
Переслідування працівників ДАІ автомобіля, у якому виявили труп 21-річного хлопця (ВІДЕО)