Безграмотність поліції та "перли" капрала Зозулі у Львові (ФОТО)

Львів | 5 грудня 2015, 16:42 Переглядів: 18291

До рук журналістів юридично-правової газети "ДК ЗАХІД" потрапили дві цікаві світлини (документи) з патрульної служби м. Львова.
 
Перша фотографія:
 
 
На першій фотографії бачимо резолюцію на той час ще начальника УПС МВС у м. Львові Ю.Г. Зозулі з наступним текстом: "Це відповідь дібілу з ДК ЗАХІД". Журналісти "ДК ЗАХІД" часто звертаються із запитами та заявами до патрульної служби м. Львова, які не завжди приємні для керівництва за своїм змістом.
 
Друга фотографія:
 
 
На цій фотографії рапорт інспектора патрульної служби Івохи А.В. від 22 вересня 2015р. Інспектор Івоха А.В. допустив чимало помилок. Виникає питання щодо вступу у патрульну службу: вступників перевіряють на знання української мови та правопису? Чи патрульні складають звичайні тести і все? Журналістам "ДК ЗАХІД" було б цікаво подивитись на адміністративні протоколи та постанови, які складає інспектор патрульної служби Івоха А.В,
 
Напевно, необхідно серед патрульних проводити написання диктанту, який, на нашу думку, сприятиме їхній грамотності та компетентності.
 
Звертаємо увагу читачів щодо резолюції високопосадовця Ю.Г. Зозулі: "Це відповідь дібілу з ДК ЗАХІД"?! Яка ваша думка стосовно висловлювання нещодавно призначеного керівника поліцейської служби?
 
PS: Усі матеріали були відправлені анонімом на нашу електронну скриньку.



Будь-яке використання матеріалів сайту "ДК ЗАХІД" дозволяється за умови активного посилання на і вказівки назви сайту.

Читайте також:

У Львові водії заблокували одну з найбільш навантажених вулиць через дороге пальне
Кримінальне провадження проти жуналістів ДК
Керівництво Червоноградського МВ МВС не знає Законів?
П`яний водій скоїв ДТП
Переслідування працівників ДАІ автомобіля, у якому виявили труп 21-річного хлопця (ВІДЕО)