Як паркуються патрульні поліцейські м. Львова (ВІДЕО)

Львів | 1 жовтня 2015, 17:25 Переглядів: 5072

Спостерігаючи за Головним управлінням  патрульної поліції міста Львова на вулиці Перфецького, 19, журналісти юридично-правової газети "ДК ЗАХІД" стали очевидцями того, як працівники патрульної поліції міста Львова, ігноруючи правила дорожнього руху, ставлять свої особисті автомобілі в недозволених  місцях.

 
Особливу увагу привернув автомобіль марки "Hyundai Accent" з д\н ВС8571ЕН, який припаркувався з порушенням ПДР, а саме під знаком 3.34 – зупинка заборонена.
 
Ми одразу звернулися до полісмена з проханням відповісти: чому він порушує правила дорожнього руху, попросили переставити автомобіль у дозволене місце, на що ніякої відповіді не отримали.
 
 
За декілька хвилин до нас вийшов командир взводу (на жаль, не вдалося запам’ятати його прізвища) та сфотографував неправильно припаркований автомобіль, в його поле зору потрапило ще два автомобілі, які були припарковані з порушенням правил дорожнього руху, за кілька хвилин полісмени вийшли та переставили свої автомобілі.
 
Звертаємося  до керівника поліції міста Львова Юрія Зозулі, з пропозицією виділити на території головного Управління спеціальні стоянки, якими могли б користуватися працівники поліції, можливо, відсутність таких місць і є основною причиною порушення правил дорожнього руху. Зрозуміло, що працівники поліції добираються на своїх автомобілях на роботу, тому цілком логічно було б зробити такі стоянки на території управління.
 
Засуджувати хлопців, які пройшли серйозний відбір, можливо, і неправильно, але правила дорожнього руху створені для всіх, звертаємося в першу чергу до працівників поліції з проханням не повторювати помилок старого ДАІ, і якщо ви все-таки почули зауваження від простого громадянина, то відреагуйте на нього, бо кожен конфлікт – нехай і незначний – може зашкодити  репутації всієї поліції м. Львова.



Будь-яке використання матеріалів сайту "ДК ЗАХІД" дозволяється за умови активного посилання на і вказівки назви сайту.

Читайте також:

У Львові водії заблокували одну з найбільш навантажених вулиць через дороге пальне
Кримінальне провадження проти жуналістів ДК
Керівництво Червоноградського МВ МВС не знає Законів?
П`яний водій скоїв ДТП
Переслідування працівників ДАІ автомобіля, у якому виявили труп 21-річного хлопця (ВІДЕО)