Керівник ДАІ м. Червоноград, який скоїв ДТП зробить усе аби його не звільнили (ВІДЕО)

Львів | 23 вересня 2015, 23:13 Переглядів: 8486

Публікуємо усю відому на сьогодні інформацію щодо ДТП у смт. Гірник Львівської області. В своїй сукупності інформація свідчить про те, що Володимир Притула, начальник Червоноградського ДАІ робить усе, щоб ухилитись від відповідальності за скоєння ДТП та інші порушення. 

 
У  понеділок, 21 вересня, керівник Червоноградського ДАІ Володимир Притула спровокував ДТП у смт. Гірник, під час втечі від журналістів газети "ДК ЗАХІД" та активістів «Громадського руху «Народний Контроль».

 
Коли активісти зафіксували вихід керманича ДАІ з бару, вирішили поїхати за ним, щоб також зафіксувати як ДАІвець керує автомобілем, в тому числі чи порушує ПДР.
 
Добре знаючи автомобіль активістів, Володимир значно перевищуючи швидкість у населеному пункті на власному автомобілі марки "Škoda Superb" почав утікати. Виїхавши з другорядної на головну дорогу, працівник ДАІ спричинив ДТП - в нього врізалась машина марки BMW з д\н української реєстрації.  
 
За словами журналіста "ДК ЗАХІД" Олександра Клімова, після аварії Володимир Притула вже пішки намагався втекти, залишивши авто на місці ДТП.
 
По даному факту здійснюється кримінальне провадження.
 
Нові обставини:
 
На сьогодні вже відомо, що  потерпілий пасажир автомобіля BMW отримав тілесні ушкодження. Однак, замість того, щоб підтвердити отримання ушкоджень та факт керування, мабуть на прохання винуватця ДТП Володимира Притули, водій  BMW замість себе на освідчення послав іншу особу, а згодом про це зізнався та дав правдиві покази.
 
Також, при огляді місця події працівникам  прокуратури  було подано інформацію про реєстраційні номерні знаки BMW республіки Польща. Тобто перед прокуратурою хтось та чомусь намагався скрити інформацію про автомобіль, який був учасником ДТП та про стан здоров`я  потерпілого  пасажира.
 З довірених  джерел  дане BMW вже рік перебуває на території України та не виїжджало за її межі.
 
Очевидно, що ДАІвець, який за оцінкою активістів знаходився у стані алкогольного сп`яніння, своїм керуванням наражав на небезпеку жителів смт. Гірник, скоїв ДТП в якому інша особа отримала тілесні ушкодження, намагається уникнути відповідальності.  На сьогоднішній день стало відомо, що Притула Володимир готує позов до суду на журналіста Олександра Клімова, з метою створення юридичних перешкод для відповідальності за скоєне.   

Згодом начальник ГУМВС  України у Львівській області Дмитро Загарія повідомив, що за фактом ДТП призначено службове розслідування, на час якого Володимира Притулу  відсторонено від виконання службових обов’язків.
 
Просимо зголоситись свідків данного інциденту, а також поширити дане відео.



Будь-яке використання матеріалів сайту "ДК ЗАХІД" дозволяється за умови активного посилання на і вказівки назви сайту.

Читайте також:

У Львові водії заблокували одну з найбільш навантажених вулиць через дороге пальне
Кримінальне провадження проти жуналістів ДК
Керівництво Червоноградського МВ МВС не знає Законів?
П`яний водій скоїв ДТП
Переслідування працівників ДАІ автомобіля, у якому виявили труп 21-річного хлопця (ВІДЕО)