Працівник міліції скоїв ДТП та втік з місця пригоди (ВІДЕО)

Львів | 2 вересня 2015, 19:18 Переглядів: 6531

01.09.2015 року близько 19.00 год. у селі Сілець Сокальського району працівник Червоноградського МВ ГМВСУ у Л/о скоїв дорожньо-транспортну пригоду та втік з місця події. За попередні даними та свідченнями очевидців працівник міліції перебував у стані алкогольного спьяніння.


Журналісти «ДК ЗАХІД» та активісти Народного контролю прибули на місце події за 15 хв.
Як стало відомо водій автомобіля ВАЗ 2115, який рухався зі сторони Червонограда на великій швидкості здійснював обгін декількох транспортних засобів одночасно та зіткнувся  з автомобілем ВАЗ 2106, який здійснював поворот ліворуч. Після зіткнення автомобілі приблизно відкинуло на 40метрів.

Як повідомили свідки та водій  «шістки», даний працівник міліції  Мичка Ігор Богданович  від госпіталізації відмовився, за ним приїхала машина, в яку він сів та поїхав  у невідомому напрямку.
Приблизно за 15-20 хв Мичка повернувся на місце події з автомобілем , в якого ззаду була причіплена «лавета» для перевозки автомобілів.

Коли потерпіла чітко вказала на даного громадянина Мичка Ігора Богдановича, що саме він був за кермом, активісти одразу вирішили підійти поцікавитись, чому він залишив місце події.. Якби працівник міліції не був у стані алкогольного спьяніння то він не залишив місця ДТП.

Після декількох питань він сів в автомобіль Мерседес Спрінтер д.н.з. ВС 2391 ВХ та знову залишив місце події.

На місце було викликано слідчо-оперативну групу, працівників Даі та Прокуратури, курівництво Червоноградського МВ ГУМВСУ у Л/о, ще пізніше приїхали представники особової інспекції. Огляд місця події проводила прокурора Сокальського району та справа скерована в  Слідчій відділ прокуратуриЛьвівської області.

Водій ВАЗу 2106 знаходиться у лікарні з діагнозом: закрита черепно-мозкова травма.
За пів години на місце ДТП прибула мати міліціонера  і почала стверджувати, що її син вдома, а за кермом автомобіля знаходився його брат.

При вилученні автомобілів, в автомобілі Мички І.Б. було знайдено його два мобільних телефона  та майже усі офіційні документи ( паспорт, посвідчення водія, свідоцтво на реєстрацію транспортного засобу, закордонний поспор, дозвіл на зброю………).




 

Хто був свідком події та можливо має відео з реєстраторів місця події  просимо зголоситись.
 



Будь-яке використання матеріалів сайту "ДК ЗАХІД" дозволяється за умови активного посилання на і вказівки назви сайту.

Читайте також:

У Львові водії заблокували одну з найбільш навантажених вулиць через дороге пальне
Кримінальне провадження проти жуналістів ДК
Керівництво Червоноградського МВ МВС не знає Законів?
П`яний водій скоїв ДТП
Переслідування працівників ДАІ автомобіля, у якому виявили труп 21-річного хлопця (ВІДЕО)