Хуліганські розборки в одній із піцерій Червонограда( відео)

Львів | 22 липня 2015, 22:09 Переглядів: 15774

Сьогодні близько 18 години до міськвідділу міліції зателефонували працівники однієї з піцерій Червонограда і повідомили про двох чоловіків, які чинять розбій у барі та конфліктують з іншими відвідувачами.


     За словами офіціанта, двоє напідпитку чоловіків почали вигукувати образливі слова в сторону інших відвідувачів, які прийшли у заклад з дитиною. Оскільки на їхні дії ніхто не реагував, у хід пішли склянки, які ті жбурляли у людей.

   Втрутитись довелося керівництву піцерії та хуліганів вгамувати так і не вдалося. На місце події виїхали слідчо-оперативна групи міліції, представники Державної служби охорони, прокуратури. Для безпеки людей, працівників закладу та відвідувачів вивели через задній двір. П’яні чоловіки чинили супротив затриманню, почали відбиватися від правоохоронців, жбурляючи у них всім, що попадало під руку, а потім ще й забарикадувалися у приміщенні.

     Одного хулігана вдалося скрутити і вивести на вулицю. Інший заховався за барною стійкою і не допускав до себе міліціонерів. Троє правоохоронців при затриманні отримали тілесні ушкодження. Тож було прийняте рішення застосувати до злочинця газ.

Обох чоловіків доставили до Червоноградського МВ та за вказівками начальника слідчого відділу міліції та прокурора затримано на три доби згідно зі статтею 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) до встановлення обставин інциденту. Відомо, що один з них раніше судимий червоноградець, особа іншого встановлюється.



Будь-яке використання матеріалів сайту "ДК ЗАХІД" дозволяється за умови активного посилання на і вказівки назви сайту.

Читайте також:

Кримінальне провадження проти жуналістів ДК
Керівництво Червоноградського МВ МВС не знає Законів?
П`яний водій скоїв ДТП
У Львові водії заблокували одну з найбільш навантажених вулиць через дороге пальне
Щодо судді напідпитку, який погрожував інспекторам ДАІ, буде відкрито справу