Міліціонер задумався - тому порушив ПДР (відео)

Львів | 17 липня 2015, 18:49 Переглядів: 2411

     17.07.2015 о 13год. 35хв., журналістами "ДК ЗАХІД" було зафіксовано факт наглого порушення правил дорожнього руху, а саме не виконання дії знаку 5.7.2 (Виїзд на дорогу з одностороннім рухом) працівником міліції чергової частини Сокальського РВ.


        Водій службового автомобіля д.н.з 14-0567  виїхав на головну дорогу та проїхав проти зустрічного руху близько 250 метрів, після чого  був зупинений працівниками державтоінспекції для складання адміністративного протоколу за статтею 122 ч.1 КУпАП.

     Працівник міліції, водій Воробйов Олександр з порушенням не погодився, відмовився підписувати протокол та постанову, а за порушення, яке він вчинив пояснив, що задумався.
     Коли журналісти "ДК ЗАХІД" запитали, чому він навіть не включив проблисковий маячок, то  відповідь була проста: «перегорів запобіжник і не має часу його замінити».
     Адмін-протокол працівник міліції скоріш за все буде оскаржувати, ми просимо керівництво ГУМВС у Львівській області вплинути на дану подію і притягнути до адміністративної та дисциплінарної відповідальності Воробйова Олександра.
 



Будь-яке використання матеріалів сайту "ДК ЗАХІД" дозволяється за умови активного посилання на і вказівки назви сайту.

Читайте також:

У Львові водії заблокували одну з найбільш навантажених вулиць через дороге пальне
Кримінальне провадження проти жуналістів ДК
Керівництво Червоноградського МВ МВС не знає Законів?
П`яний водій скоїв ДТП
Переслідування працівників ДАІ автомобіля, у якому виявили труп 21-річного хлопця (ВІДЕО)