Група людей у формі увірвалися на вугільну фабрику в м. Червоноград

Львів | 16 липня 2015, 10:23 Переглядів: 4918

Учора, у Червонограді, близько 11 год. 20 хв. на Центральну Збагачувальну фабрику (ЦЗФ) увірвалась група осіб.
 
Як повідомив охоронець, вони приїхали на 4-ох чорних позашляховиках, із автомобілів вийшло близько 10-ти чоловік у камуфляжних формах та направились в сторону входу, один з них представився Фарцовичем, керівником УНА-УНСО у Львівській області. Після чого вони направились до приміщень офісу шукаючи директора даного підприємства. Директора на той час на фабриці не було, після чого вони залишили лист, в якому було написана негативна інформація про даного керівника. Після чого вони залишили територію підприємства.
 
 
Як повідомив директор (ЦЗФ), Перерва Андрій Юрійович, перша зустріч з невідомими йому особами відбулась близько 10-ти днів тому: "до мене на роботу приїхали невідомі люди в формі військових та просили допомогти хлопцям на сході, я їм повідомив, що ми маємо багато працівників, які перебувають на даний час в зоні АТО та регулярно їм допомагаємо. Невідомий чоловік мене виправив та наголосив, що не в тому плані потрібна допомога, а в плані співпраці з червоноградськими фірмами ТОВ "Галич Сервіс Автотранс" та ТОВ ВП "ЗВЗ", які бажають купляти аргіліт з нашої фабрики. Я відповів, що перевірю данні підприємства та повідомлю Вас. І ось сьогодні відбулось те що вище сказано". Перед виїздом з підприємства один з чоловіків в камуфляжі підмітив, що "це тільки початок".
 
Журналісти "ДК ЗАХІД" зв'язалися з представниками УНА-УНСО у Львівській області, ними повідомлено, що жодного делегованого представника по цьому випадку не було задіяно, тобто якісь люди представляються чужим ім'ям, щоб розхитати ситуацію у західному регіоні. В подальшому нами буде проведено журналістське розслідування, щоб встановити та притягнути винних осіб до законом передбаченої відповідальності.
 
Директором підприємства учора було повідомлено в органи ГУМВС у Львівській обл., та СБУ.



Будь-яке використання матеріалів сайту "ДК ЗАХІД" дозволяється за умови активного посилання на і вказівки назви сайту.

Читайте також:

У Львові водії заблокували одну з найбільш навантажених вулиць через дороге пальне
Кримінальне провадження проти жуналістів ДК
Керівництво Червоноградського МВ МВС не знає Законів?
П`яний водій скоїв ДТП
Переслідування працівників ДАІ автомобіля, у якому виявили труп 21-річного хлопця (ВІДЕО)