п. Щеп'як А.І. та корупційні прояви чиновників Львівської ОДА (ФОТО, ВІДЕО)

Львів | 15 липня 2015, 07:05 Переглядів: 4835

Як раніше повідомлялось - https://dk-zaxid.com/articles/lviv/108, відбувається "віджим" автобусних маршрутних перевезень у Львівській області.
 
 
У липні 2015 року, у Львові було проведено спільне відпрацювання, по автобусних маршрутах у Львівській області з транспортною інспекцією та працівниками технічного нагляду ДАІ м. Львова. Ми можемо назвати дане відпрацювання "заказухою" для лобіювання інтересів певних перевізників.
 
В ході відпрацювання пан Щеп'як А.І., надавши недостовірну інформацію, не маючи на це жодного документального підтвердження, увів  працівників ДАІ та транспортну інспекцію в оману. Після чого, попросив скласти акти на перевізників, які працюють у Стрийському напрямку, та заїжджають на приміській вокзал. Аргументуючи, що документи є підроблені, та жодного погодження на заїзд на дану станцію у перевізників немає. Дане прохання призвело до складання великої кількості актів, які в подальшому через недостовірну інформацію будуть скасовані.

 
Минулого тижня у ЛОДА було проведено нараду, на якій було зібрано перевізників. У процесі у нас виникло запитання: "Чому Щеп'як А.І. лобіює інтереси Стрийського АТП?". Відповідь дивіться на відео.

 
Після слів Щеп'яка А.І. наші журналісти провели розслідування, у результаті якого змогли отримати документи від перевізників, які належно завірені та надають право руху по даному маршруту до приміського вокзалу. Нижче публікуємо копії-даних документів, які доводять законність здійснення перевезень.
 

Галерея фото-документів

  • Фотографія №1
    1 / 6
  • Фотографія №2
    2 / 6
  • Фотографія №3
    3 / 6
  • Фотографія №4
    4 / 6
  • Фотографія №5
    5 / 6
  • Фотографія №6
    6 / 6

 
Нам дуже прикро, що нас було втягнуто в тему лобіювання інтересів, ми зі своєї сторони вимагаємо справедливих та рівних умов для усіх перевізників, у зв'язку з чим просимо відреагувати очільника ЛОДА п. Синютку О.М., щодо неправомірних дій директора департаменту інфраструктури Щеп'яка А.І. та притягнути даного посадовця до законом передбаченої відповідальності, який спробував дискредитувати журналістів та громадських діячів Львівської області.


 
У зв'язку з тим, що перевізникам створено неконкурентні умови для роботи, ними прийнято рішення провести мирне зібрання, щоб висловити свою недовіру до чиновників ЛОДА. Зібрання відбудеться, 15 липня, о 09-00 біля стін Львівської Обласної Державної Адміністрації.



Будь-яке використання матеріалів сайту "ДК ЗАХІД" дозволяється за умови активного посилання на і вказівки назви сайту.

Читайте також:

У Львові водії заблокували одну з найбільш навантажених вулиць через дороге пальне
Кримінальне провадження проти жуналістів ДК
Керівництво Червоноградського МВ МВС не знає Законів?
П`яний водій скоїв ДТП
Переслідування працівників ДАІ автомобіля, у якому виявили труп 21-річного хлопця (ВІДЕО)