Тіло-постраждалого на таксі до моргу (ФОТО, ВІДЕО)

Львів | 13 липня 2015, 11:13 Переглядів: 6893

Як раніше повідомлялось - https://dk-zaxid.com/articles/lviv/109, 12 липня близько 04-30 у с. Сопошин на трасі Львів - Рава-Руська трапилась дорожньо-транспортна пригода.
 
На місце події було викликано працівників ВРДТП СУ ГУМВС України в Львівській області, які оформляли дану дорожньо-транспортну подію та повідомляли швидку-медичну допомогу для перевезення тіла-постраждалого, після чого поїхали.
 
 
Зокрема, більше години шукали автомобіль, але ніхто так і не зголосився перевезти тіло-постраждалого, так як на місці залишились тільки працівники ДАІ, водій "Мерседесу", журналісти "ДК ЗАХІД", то усі зголосилися "скинутись" на таксі, для того, щоб доставити тіло до моргу.
 
Підійшовши до працівників ДАІ (жовківський взвод), та запиталися: "чому ви маєте цим всім займатись?". Відповідь була дуже простою: "керівництво сказало, якщо не подобається, то звільняйтесь".

 
Чому працівники ДАІ та водії повинні витрачати свої гроші на таксі, щоб доставити тіло? Ще й до того всього самостійно повинні загрузити та розвантажити тіло! Чи немає відповідних служб для цього?



Будь-яке використання матеріалів сайту "ДК ЗАХІД" дозволяється за умови активного посилання на і вказівки назви сайту.

Читайте також:

У Львові водії заблокували одну з найбільш навантажених вулиць через дороге пальне
Кримінальне провадження проти жуналістів ДК
Керівництво Червоноградського МВ МВС не знає Законів?
П`яний водій скоїв ДТП
Переслідування працівників ДАІ автомобіля, у якому виявили труп 21-річного хлопця (ВІДЕО)